Aanbod

Luister GESPREK

Als je klachten of vragen hebt maar nog niet duidelijk hebt wat je er mee wilt doen. In een vrijblijvend telefonisch gesprek kan ik naar je verhaal luisteren en een advies geven voor een geschikte volgende stap. Ook als je twijfelt over reguliere medische zaken kan ik je adviseren. Ik heb een groot netwerk in zowel de reguliere als integrale medische wereld maar ook van therapeuten die vanuit een brede visie naar de mens kijken. Soms helpt het al om even te vertellen waar je mee zit en ook dat vind ik de moeite waard. Zo’n eerste telefonisch gesprek is gratis.


Kijk & Luister ECHO

Als je je concrete zorgen maakt over je lijf en een echo (met tijd, aandacht en uitleg) wilt laten maken. Denk aan buikpijn, pijnlijke lichaamsdelen, knobbels en bobbels. Je kunt ook een leefstijlecho laten maken van je interne (buik)organen om met eigen ogen te zien hoe gezond je bent van binnen. Zo kan je een indruk krijgen van  “verborgen" ongezondheid zoals levervetting of aderverkalking. Dit kan een goede motivatie zijn om serieus met je leefstijl aan de slag te gaan. Want veel processen zijn gelukkig omkeerbaar. Tijdens de echo kijk je mee op een tweede scherm terwijl ik uitleg geef en al je vragen beantwoord. Als blijkt dat er meer speelt of vragen zijn maken we een vervolgafspraak voor een Kijk & Luistersessie of -pakket. Bij onverwachte bevindingen die medisch uitgezocht moeten worden kan ik je adviseren.

Duur ca. 1 uur

Kijk & Luister SESSIE

Een volledige integrale intake voor als je klachten hebt die aandacht vragen. Het kan gaan om lichamelijke klachten, pijn, mentale klachten of een combinatie. Ook als je je ongerust maakt over je gezondheid. Aan de hand van een vooraf ingevulde uitgebreide vragenlijst nemen we ruim de tijd om je klachten en jou als geheel in kaart te brengen. Er is aandacht voor jouw levensverhaal en je (emotionele) leefstijl. We kijken samen met echo naar je inwendige en ik laat je ook je ademhaling zien en voelen. Hiermee krijg je een totaal beeld van jouw gezondheid en inzicht in de werking van je lijf. Je krijgt tenslotte concrete handvatten om direct in je leven te gaan toepassen. Daarmee kun je vol vertrouwen in jouw eigen herstelkracht verder aan de slag met je herstel en gezondheid.

Duur ca. 2 uur

Kijk & Luister PAKKET

We beginnen met een volledige Kijk & Luistersessie van ca 2,5 uur met een concreet plan van aanpak en oefeningen die je meteen in je dagelijks leven kunt inzetten. In de weken daarna volgen nog twee videoconsulten van een uur. Tijdens de gehele periode kun je vragen stellen per mail of WhatsApp voor een steun in de rug en aanvullende adviezen. Tussentijdse barrières pakken we samen op. Een geschikt traject als je nu eindelijk écht werk wilt maken van een klachtenvrij en gezond leven onder begeleiding van een ervaren holistische arts. Herstel en hervind je levenslust!